ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

03/10/20211η Επιμορφωτική Διαδικτυακή Συγκέντρωση 2021 - 2022 (Οκτώβριος)

Photo
Λόγω της συνέχισης των μέτρων της Πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, η 1η τακτική Μηνιαία Επιμορφωτική Συγκέντρωση του Οκτωβρίου θα λάβει χώρα σε εικονικό περιβάλλον.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συνάντηση για τα μέλη μας, οδηγίες για την οποία θα δοθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες, διαφυλάσσοντας την υγεία των ανθρώπων μας, μεριμνώντας ταυτόχρονα για την κατάλληλη προετοιμασία ενόψει της έναρξης της αθλητικής χρονιάς, με τρόπους που η σύγχρονη τεχνολογία μας επιτρέπει.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε, σύντομα οι συνέπειες της κρίσης αυτής να υποχωρήσουν, με τη  μικρότερη δυνατή ζημία για τους συνανθρώπους μας, επιτρέποντας την επιστροφή της ζωής μας στην κανονικότητα. Ως τότε, παραμένουμε παρόντες με όλα τα πρόσφορα μέσα.

Προσδοκούμε πολύ σύντομα να είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε συνάντηση και διά ζώσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, αλλά και ότι οι Συνάδελφοί μας που βρίσκονται εκτός Αττικής θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν απομακρυσμένα.

Καλή αγωνιστική σεζόν!