ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

28/03/20217η Επιμορφωτική Διαδικτυακή Συγκέντρωση 2020 - 2021 (Απρίλιος)

Photo
Λόγω της συνέχισης των μέτρων της Πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, η 7η τακτική Μηνιαία Επιμορφωτική Συγκέντρωση του Απριλίου θα λάβει χώρα σε εικονικό περιβάλλον. 
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συνάντηση για τα μέλη μας, οδηγίες για την οποία θα δοθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το πρόγραμμα της μηνιαίας συγκέντρωσης έχει ως εξής:

19:00 - 19:30: Χαιρετισμοί επίσημων προσκεκλημένων - Ενημερώσεις Διοικητικού Συμβουλίου

19:30 - 20:00: Παρουσίαση: "Η ιστορία και η εξέλιξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης" - Εισηγητής Διαμαντόπουλος Γεώργιος, Καθηγητής Διαιτησίας, Πρώην Πρόεδρος ΣΥΔΠΕΔΑΠ & ΟΔΒΕ

20:00 - 21:00: Ανάλυση Θεμάτων Κανονισμού Παιδιάς: «Καθυστερήσεις-Αντικανονικά Αιτήματα», Ερωτήσεις - Ιωαννίδης Ιωάννης, Καθηγητής Διαιτησίας, Διεθνής Διαιτητής

Προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες, διαφυλάσσοντας την υγεία των ανθρώπων μας, μεριμνώντας ταυτόχρονα για την ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών μας, με τρόπους που η σύγχρονη τεχνολογία μας επιτρέπει.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε, σύντομα οι συνέπειες της κρίσης αυτής να υποχωρήσουν, με τη  μικρότερη δυνατή ζημία για τους συνανθρώπους μας, επιτρέποντας την επιστροφή της ζωής μας στην κανονικότητα. Ως τότε, παραμένουμε παρόντες με όλα τα πρόσφορα μέσα.