ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

28/02/20216η Επιμορφωτική Διαδικτυακή Συγκέντρωση 2020 - 2021 (Μάρτιος)

Photo
Λόγω της συνέχισης των μέτρων της Πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, η 6η τακτική Μηνιαία Επιμορφωτική Συγκέντρωση του Μαρτίου θα λάβει χώρα σε εικονικό περιβάλλον. 
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συνάντηση για τα μέλη μας, οδηγίες για την οποία θα δοθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το πρόγραμμα της μηνιαίας συγκέντρωσης έχει ως εξής:

19:00 - 19:30: Χαιρετισμοί επίσημων προσκεκλημένων- Ενημερώσεις Διοικητικού Συμβουλίου

19:30 - 20:00: Παρουσίαση: «Πανδημία ένα χρόνο μετά» - Επιπτώσεις στην ψυχική υγεία και τρόποι αντιμετώπισης. Ειρήνη Ελευθερίου, Ψυχολόγος Πανεπιστημίου Αθηνών (*)

20:00 - 21:00: Ανάλυση Θεμάτων Κανονισμού Παιδιάς: «Λίμπερο», Ερωτήσεις - Γεωργιάδης Εμμανουήλ, Καθηγητής Διαιτησίας, Διεθνής Διαιτητής

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κυρία Ειρήνη Ελευθερίου για την πολύτιμη υποστήριξη που μας παρέχει, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Διαιτησία, αλλά και για όλο τον κόσμο!

(*) Η κυρία Ελευθερίου Ειρήνη είναι Ψυχολόγος του Πανεπιστημίου Αθηνών και ασχολείται με:

Ατομική -Ομαδική Θεραπεία

Ψυχολογική Αξιολόγηση-Συμβουλευτική

Ειδικευθείσα στο Ψυχόδραμα και την Ομαδική Ανάλυση

e-mail: reneta.eleftheriou@gmail.com , reneta@psychohelp.gr

https://www.psychohelp.gr

Προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες, διαφυλάσσοντας την υγεία των ανθρώπων μας, μεριμνώντας ταυτόχρονα για την ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών μας, με τρόπους που η σύγχρονη τεχνολογία μας επιτρέπει.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε, σύντομα οι συνέπειες της κρίσης αυτής να υποχωρήσουν, με τη  μικρότερη δυνατή ζημία για τους συνανθρώπους μας, επιτρέποντας την επιστροφή της ζωής μας στην κανονικότητα. Ως τότε, παραμένουμε παρόντες με όλα τα πρόσφορα μέσα.