ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

27/06/2020Προαγωγικές Εξετάσεις Α' & Β' Ο.Δ.Β.Ε. 2020 - Εξετάσεις για Γ΄Κατηγορία (Τοπική) - Ver.2

Photo

Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την ΟΔΒΕ, οι προαγωγικές εξετάσεις για Α’ και Β’ ΟΔΒΕ, για τους υπόχρεους διαιτητές όλων των συνδέσμων θα διεξαχθούν στις 20 Ιουνίου 2020, ημέρα Σάββατο από τις 15:00μμ – 17:00μμ διαδικτυακά,  ταυτόχρονα για όλους τους Συνδέσμους

Ο κατάλογος των μελών που δικαιούνται συμμετοχής στις ανωτέρω εξετάσεις θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών με συμπλήρωση στην παρούσα ανακοίνωση, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων ενέργειας.


Η ύλη των εξετάσεων θα είναι:

1. Επίσημοι κανονισμοί πετοσφαίρισης.

2. Γενικός κανονισμός οργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθλημάτων, κεφ. Δ, άρθρα 14,17,18,21,22, 24, 25.1α,β.γ.δ. όπως αυτά έχουν αναρτηθεί στην επίσημη   ιστοσελίδα  της Ομοσπονδίας.


Οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι θα καταβάλουν στην ΟΔΒΕ παράβολο εξετάσεων 10€, εκ των οποίων τα 5€ θα επιστραφούν ως επιδότηση από το Σύνδεσμο, με πίστωση στις προσωπικές τους καρτέλες.
Οι εξετάσεις των τοπικών κατηγοριών (για άνοδο στην Γ΄ Κατηγορία) που διοργανώνονται από το Σύνδεσμο, θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:
1. Υποψήφιοι εντός Ν.Αττικής:
Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, ώρα 10.00, στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Πειραιά, Πειραιώς 95 (κτήριο πρώην ΣΚΥΠ, έναντι εργοστασίου ΕΛΑΪΣ).
2. Υποψήφιοι Νήσων:
Η εξέταση θα γίνει διαδικτυακά, την Κυριακή 5 Ιουλίου, ώρα 19.00. Αναλυτικές οδηγίες θα σταλούν στους υποψηφίους.

Η εξεταστέα ύλη είναι η ίδια ως ανωτέρω.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη λίστα των διαιτητών που δικαιούνται συμμετοχή στις εξετάσεις.

Λίστα Υποψηφίων Γ' Κατηγορίας ΣΥΔΠΕΔΑΠ

Ο Σύνδεσμος εύχεται σε όλους τους συμμετέχοντες Καλή Επιτυχία!