ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

31/01/2018Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις μας

Photo

Την περασμένη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, στο μουσικό μεζεδοπωλείο  «Η Αλεπού» στην Πετρούπολη.

Τις εκδηλώσεις μας, τίμησαν με την παρουσία τους:

Από την  Ε.Ο.ΠΕ.: ο  Γενικός Γραμματέας κ. Χαλβατζής Νεκτάριος και το μέλος του Δ.Σ. Βλάχος Παντελής.

·         Από την  ΟΔΒΕ: ο πρόεδρος κ. Μαυρικίδης Σταύρος   

·         Από την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.: εκτός του Γεν.Γραμματέα, κ. Χαλβατζή Νεκτάριου, τα μέλη του Δ.Σ. της ένωσης κ.κ. Ιατρόπουλος ΧάρηςΧάλκου Κατερίνα.

·         Από τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Α.Α.Α.: ο πρόεδρος κ. Μυλωνάκης Αλέξανδρος, ο αντιπρόεδρος κ. Ονόπας Δημήτρης, ο Γεν.Γραμματέας κ. Βουδούρης Κωνσταντίνος, ο ταμίας κ. Μαρκάτης Φώτης και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Παπασηφάκη Άννα και Πρέντζας Σπύρος.

·         Από την Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ.: ο κ. Ράπτης Βασίλης 

·         Από την Ε.Δ./Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.: ο κ. Χαρακίδας Απόστολος και ο κ. Τσάκωνας Φάνης.

Παρατηρητές διαιτησίας, μέλη του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Α.Α.Α., μέλη ομάδων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. και βέβαια πληθώρα μελών μας και φίλων.

Πριν την κοπή της πίτας μας απονεμήθηκαν πτυχία αποφοίτησης από πρόσφατες σχολές διαιτησίας Volleyball  & Beachvolleyball και έπαινος σε μέλος μας που αρίστευσε στην γραπτή αξιολόγηση της Κ.Ε.Δ..

Τέλος πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω τιμητικές βραβεύσεις:

Αναμνηστικά  στους 3 πρώτους σε παιχνίδια της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. της αγωνιστική σεζόν 2016-2017, 3ος  ο κ. Μιχαλίτσης Σπυρίδων2ος  ο κ. Κατσίαρας Γεώργιος, 1ος  ο κ. Μπολοβίνος Δημήτριος

Τιμητικές πλακέτες  σε διεθνείς διαιτητές μας που διαιτήτευσαν την προηγούμενη χρονιά σε πολύ σημαντικές διοργανώσεις και μας έκαναν περήφανους με την παρουσία τους, την απόδοση τους και  εκπροσωπώντας επάξια τον σύνδεσμό μας και την ελληνική διαιτησία. Στους κ.κ. :

Κούβελο Χρήστο (διεθνής Beach Volleyball)  μεταξύ άλλων διαιτήτευσε σε παγκόσμιες διοργανώσεις,

Κυριοπούλου Λώρα  (διεθνής Volleyball)  που συμμετείχε στην διοργάνωση Μικρών Ευρωπαϊκών κρατών, στο Σαν Μαρίνο

Τιμητική πλακέτα για την ολοκλήρωση της καριέρας του στην σάλα, στον κ. Τσιμπινό Γιάννη.

Το Διοικητικού Συμβουλίου μας, τίμησε τα μέλη του συνδέσμου μας, που συμπορεύτηκαν με τις  κοινωνικές του δράσεις, με ναυαρχίδα αυτών την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού «Η Πίστη», δίνοντας τους μία αναμνηστική κορνίζα με ζωγραφιά των παιδιών.

Για ακόμη μία χρονιά σαν σύνδεσμος προσπαθήσαμε να τονίσουμε  την κοινωνική μας δράση και έτσι με την βοήθεια των μελών μας και των “Super Markets Σκλαβενίτης” συγκεντρώσαμε ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό, από τις αποζημιώσεις διαιτησίας μας, το Σαββατοκύριακο πριν την 5η Δεκεμβρίου, την Παγκόσμια Μέρα Εθελοντισμού.

Ο “Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις, Η ΠΙΣΤΗ”  ασχολείται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των παιδιών σε θέματα ιατρικών καλύψεων, στέγασης, περίθαλψης και άλλα κατά την διάρκεια των θεραπειών τους.

Τιμητική πλακέτα στο Δήμο Αιγάλεω, ως αναγνώριση της προσφοράς του δήμου στην διευκόλυνση του έργου μας, παραχωρώντας μας για τις μηνιαίες επιμορφωτικές συγκεντρώσεις την αίθουσα τύπου του Δημοτικού Γηπέδου Αιγάλεω “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η ετήσια χοροεσπερίδα μας όπου όλοι διασκέδασαν μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συνδέσμου μας ευχαριστούν θερμά, όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την στήριξη τους και δίνουν ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση μας, σύντομα, καθώς επίσης και όλους τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς μας.

*Δείτε φωτογραφίες των εκδηλώσεων μας εδώ